Adding YouTube video

Community Forums Forums General Discussion Adding YouTube video

This topic is: not resolved

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  willyr 1 year, 10 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #10144

    willyr
    Participant
    Post count: 36

    Hi folks… using the Education theme and running into a problem adding a you tube video to the page.

    I insert the code: <iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/-s6xhj6ysxU?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

    … whether in Visual or text mode and I keep getting this response and I have no idea why?

    ______________________________
    406 Not Acceptable
    This request is not acceptable

    Powered By LiteSpeed Web Server
    LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

    ________________

    I have had no problem adding a host of videos to my sites on Word Press before. Any thoughts?

    Site URL: http://orlando-florida-attractions.com/amway-center/

    Thanks,

    Bill

     

    #10152

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    Hi Bill, try grabbing the code again. I tried your code and it doesn’t seem to work. Grab the embed code from Youtube again and use the Text tab to paste it. The new embed is working fine for me.

    #10174

    willyr
    Participant
    Post count: 36

    Hi Anita…

    Nope, opened my YouTube account, opened the video, selected the embed code as follows:

    <iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/-s6xhj6ysxU?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

    and pasted into the page using the text view.

    Same error message:

    ______________________________
    406 Not Acceptable
    This request is not acceptable

    I remove the embed code and the page updates just fine.

    I have no idea why this is happening, and it happens before I updated Genesis, so it isn’t the update that is causing this.

    Help!

    Bill

    #10198

    nickthegeek
    Keymaster
    Post count: 756

    try this tips here for embedding

    http://codex.wordpress.org/Embeds

    #10199

    willyr
    Participant
    Post count: 36

    Great. Thanks so much.

    We didn’t used to have to insert video this way, so something changed, and I wonder if other folks are having the same problem? If so, you’ve provided the answer.

    Cheers,

    Bill

    #10200

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    Bill, did you upgrade to WP 3.5 yet?

    #10207

    willyr
    Participant
    Post count: 36

    Anita, thanks, yes I did, and now I wonder if it’s that upgrade that created the problem?

    Regardless, Nick has resolved the issue with this information: http://codex.wordpress.org/Embeds

    and now my video appears on the page here: http://orlando-florida-attractions.com/amway-center/

    Cheers,

    Bill

     

     

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.