Agentpress Archive Pages – no tiles

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Agentpress Archive Pages – no tiles

This topic is: resolved

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  mikemueller 11 months, 2 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #59355

    mikemueller
    Participant
    Post count: 45

    I can’t seem to find the issue. Help!
    Using the Agentpress plugin, properties can be filtered by custom taxonomy… That page should be a ’tiled’ listing of those properties that match the taxonomy like http://www.fresyes.com/types/sfr/

    The problem I’m having is that the archive page of this website doesn’t go to tiles, it’s more like an archive page. http://www.bringboots.com/types/recreational/

    Site is built on WP 3.6, Genesis 2.0.1, and Legacy child. Not sure where or what I’m missing. Just want it to tile. Any ideas?

    #59635

    Anita
    Participant
    Post count: 7430

    The Agentpress plugin doesn’t create that page. The http://www.fresyes.com/types/sfr/ site is built using the Agentpress Child Theme. If you have that theme, you can copy over the template and CSS code do it will do that.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #59805

    mikemueller
    Participant
    Post count: 45

    Doh! Thanks Anita!

    But…
    I just transferred (via ftp) the archive-listing.php file and the parts of the cssI I thought related to the archive-listing.php and nothing!
    Just tried the complete Agentpress css as a replacement for the Legacy css and still nothing.

    mm

    #59812

    Anita
    Participant
    Post count: 7430

    It looks like you didn’t copy over enough CSS. I did a customization for a client using the Executive theme. It won’t come over perfect – you will still need to tweak it.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #61831

    mikemueller
    Participant
    Post count: 45

    Actually just noticed the Legacy theme did not have a taxonomy.php file (AgentPress did).
    FTP’d that up and it’s almost working. Like you mentioned – it needs a little tweaking.

    Thanks as always! You rock!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.