AgentPress – Importing Demo but images aren't working

Community Forums Forums General Discussion AgentPress – Importing Demo but images aren't working

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  GJudy 5 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #90670

    fortiment
    Member
    Post count: 2

    Hi all,

    I’m trying to import the demo .xml and everything is importing fine, however the images are appearing as a ‘grey box’. They seem to not be importing properly. Has anyone else experienced this and found a solution?

    Thanks,

    #90671

    snakeair
    Participant
    Post count: 157

    What images are you referring to? Are these images the ones uploaded already on your blog?

    Remember the demo IMAGES do not come with the theme.

    Can you post the website URL?

    #90676

    fortiment
    Member
    Post count: 2

    Hi Snakeair,

    Thanks for the response. I am actually referring to the demo images – is there no way of obtaining them at all?

    Thanks,

    #94681

    GJudy
    Participant
    Post count: 63

    Fortiment, I just ran into this with several other themes. Earlier, some images did come. To get the effect I want for a demo/sandbox site, I’m measuring the demo images and will be adding my own. Am working with Ambiance theme and Magazine today.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.