AgentPress vs1 Blog Problems

Community Forums Forums General Discussion AgentPress vs1 Blog Problems

This topic is: not resolved

This topic contains 11 replies, has 4 voices, and was last updated by  Anita 1 year, 7 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #12943

    kimberlymwhd
    Participant
    Post count: 20

    http://www.springshomesbyperkins.com/marivel-and-jacob-hernandez/

    The Footer widget is showing up to the right of the screen? Any idea why this is happening, what coding can I change?

    #12949

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    You have a syntax error somewhere. Most likely an unclosed div in a widget or the content.


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #12953

    kimberlymwhd
    Participant
    Post count: 20

    Anyway to target it? Maybe thru Firebug?

    #12958

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    Yes, you need to go through any HTML you’ve added.


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #12962

    Anita
    Participant
    Post count: 7700

    I am using Firebug. First I see you are using the FULL width template. Have you tried selecting maybe CONTENT-SIDEBAR to see if it resolves the issues. The other thing I see is that if I turn off the overflow on this page, the footer is restored however the blue background color is missing.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #12965

    Peter
    Participant
    Post count: 76

    There’s some suspect looking code in your content, just after where it says Marivel Hernandez.. a couple of unclosed divs containing links to errmm.. products..


    Website: petercoughlin.com
    Twitter: petercoughlin

    #12966

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    It’s not a styling issue. My bet would be whatever plugin you are using for the comment notification.


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #12971

    kimberlymwhd
    Participant
    Post count: 20

    @anitac

    I had to on sidebar but I switched to see if it would work, switched it back… still there.

    Its working fine on the homepage?

    http://www.springshomesbyperkins.com

    #12972

    kimberlymwhd
    Participant
    Post count: 20

    Also, deactivated every plugin, deactivated cookies, refreshed website and it still was there

    #12980

    Anita
    Participant
    Post count: 7700

    Open that page in Text view and see if there is a DIV that is not closed.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #12981

    Peter
    Participant
    Post count: 76

    Have you checked the code on that page yet? Those unclosed divs and links are still there if you look at the source code of the page..


    Website: petercoughlin.com
    Twitter: petercoughlin

    #12983

    Anita
    Participant
    Post count: 7700

    Peter I see what you are talking about. @kimberlymwhd, open up that page – use the Text tab and at the bottom where you have Marivel Hernandez. Delete anything after that name and save it.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.