Can't Figure This Out – Button Not Showing In Chrome & Form Positioning Issue

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Can't Figure This Out – Button Not Showing In Chrome & Form Positioning Issue

This topic is: resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  SoZo 1 year, 7 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #16021

    pnews
    Participant
    Post count: 5

    Hi everyone, I can’t figure this out so I am hoping someone else can!

    There are 2 issues with my Generate box that I am using in the Streamline theme.

    1. I can’t get the Aweber form to be positioned more to the left

    2. The “Sign Up” button does NOT show up in Chrome. It shows up fine in Firefox but not in Chrome.

    Any ideas on how I can fix these 2 things?

    Here is the URL to my test site with the issues:

    http://www.20waysto.com/

    Thanks so much.

    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  pnews.
    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  pnews.
    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  pnews.
    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  pnews.
    #16038

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    You can reduce the left padding of #generate_box form

    And I am seeing the submit button in Chrome.


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

    #16043

    pnews
    Participant
    Post count: 5

    Thanks for the quick answer, I appreciate it :)

    #16044

    SoZo
    Moderator
    Post count: 1573

    You’re welcome :)


    John “Nicolas Flamel” Wright | SoZo’s design| John Wright Photography

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Can't Figure This Out – Button Not Showing In Chrome & Form Positioning Issue’ is closed to new replies.