Cant see Genesis Responsive Slider on home page?

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Cant see Genesis Responsive Slider on home page?

This topic is: resolved

This topic contains 8 replies, has 6 voices, and was last updated by  MoodyRiviera 1 year, 1 month ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #21780

    Focused.1
    Participant
    Post count: 19

    Thank you in advance for any help or direction given.

    The genesis responsive slider is not showing up on my static home page.

    I have it set to posts and have created some categorized posts with correctly sized images.

    I have worked with this slider in the past and have not had this issue.

    What can I do to get it working?

    Thank you for your help!

    Kind regards

    http://www.focusedwd.com/wordPress/

    #21948

    cehwitham
    Participant
    Post count: 396

    I see this is marked as resolved. Did you find a solution?


    Twitter: cehwitham Web: cehwitham.com

    #24084

    ThunderKitties
    Participant
    Post count: 9

    I have the same need, and would love to know if you found a solution. It might work for me too.

    #24524

    cehwitham
    Participant
    Post count: 396

    ThunderKitties, do you have a link to your site?

    Have you assigned the Slider to a widget area or used code to output it somewhere?

    Chris


    Twitter: cehwitham Web: cehwitham.com

    #24547

    tsilvestre
    Participant
    Post count: 1

    The instructions for the Executive child theme say to use WP-Cycle (which doesn’t create a widget). Is that still what we’re supposed to do? Because I can’t make my slider appear either: http://69.195.95.94/

    #30850

    cehwitham
    Participant
    Post count: 396

    I’m not sure which instructions you’re looking at but in the Executive instructions I can see it mentions using the Responsive Slider:

    http://my.studiopress.com/setup/executive-theme/


    Twitter: cehwitham Web: cehwitham.com

    #42864

    robynlarsen
    Participant
    Post count: 1

    Thank you in advance for any help you might be.

    The slider images are currently not showing up on my home static page (http://sukaclothing.ca).

    Each step was completed through various tutorials I found online in addition to the instructions displayed on the Agency Theme.

    Help?

    Cheers

    #43261

    cehwitham
    Participant
    Post count: 396

    Hi Robyn,

    It looks like the slides are displaying correctly on your site. WHich browser are you seeing the issues in?

    Chris


    Twitter: cehwitham Web: cehwitham.com

    #43262

    MoodyRiviera
    Participant
    Post count: 61

    Not sure it matters by now, but I’ve just looked at your page, and it all looks good to me…slider is sliding new photos…looks good.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.