Drop Down Menu Item Disappears on Hover

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Drop Down Menu Item Disappears on Hover

This topic is: resolved

This topic contains 11 replies, has 3 voices, and was last updated by  Anita 1 year, 8 months ago.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #6904

    cvillelady
    Participant
    Post count: 17

    I am using the Minimum Theme for this demo site: http://lauralynnstudio.info/priscillamarie/

    On both Firefox and IE, I am not able to click on the drop down tab located under the Services link. It disappears when you hover over it.

    Any help that someone can provide to fix this would be appreciated.

     

     

     

     

    #6905

    Anita
    Participant
    Post count: 7409

    Good morning, have you disabled any plugins to see if you still have the issue? If not, do that and then re-activate the plugins one at a time, testing the nav to see if returns to normal.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #6906

    Anita
    Participant
    Post count: 7409

    I just checked with firebug. You placed a featured area widget area above the navigation. When I remove it with firebug, the menu returns to normal. So I believe it’s that widget that’s causing the problems by pushing the navigation down.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #6910

    cvillelady
    Participant
    Post count: 17

    Thanks for your suggestion. Although I removed the Homepage Feature widget, the drop down link is still not working correctly. I noticed that when I refresh the page, you can hover over the drop down link. However, if you don’t click on it and just move the mouse away, it disappears the next time you hover over it.

    #6911

    Anita
    Participant
    Post count: 7409

    Shoot, I remember this happening on another theme and we had to do a bunch of things to the CSS to make it work. Let me see if I can find it.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #6913

    cvillelady
    Participant
    Post count: 17

    I deactivated each of the plugins and then activated them as I checked the drop down link . Unfortunately this also did not seem to fix the problem.

    #6915

    Riavon
    Participant
    Post count: 95

    Hope you don’t mind me butting in here? I was curious, so I went to your link and tested your nav menu. The dropdown/hover and click on your “Services” link seems to be working just fine for me when viewed on a PC/Win8 using the latest versions of Firefox, Chrome and IE.

    Screenshot

    I’m thinking that this could possibly be a browser issue on your end of things, perhaps? Have you asked others (friends, colleagues) to test the page/nav dropdown issue on their computers/browsers/settings  for you?


    Twitter: @riavonentprises

    #6916

    Anita
    Participant
    Post count: 7409

    It’s a CSS issue – here’s one of the discussions. See if the resolution she received will fix your issue – http://www.studiopress.com/forums/topic/nav-drop-downs-not-working/.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #6919

    Riavon
    Participant
    Post count: 95

    OH. So, this issue has already been resolved. Which is why it’s working. Too bad there is no way to mark threads as resolved and “close” or “lock” them from further replies. I just assumed that because the last post said “that did not fix the problem” that the problem was not fixed. Apparently, it was. In another thread. I guess I should know better that of course Susan and Anita will have it covered. I’m sorry for butting in.


    Twitter: @riavonentprises

    #6930

    Anita
    Participant
    Post count: 7409

    Not sure if this is resolved or not, she hasn’t reported back if the link I provider her helped at all. Did it help you? And thanks for the shoutout Riavon to me and Susan. It’s much appreciated.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Anita.
    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Anita. Reason: fix typo
    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Anita.
    • This reply was modified 1 year, 8 months ago by  Anita. Reason: fix typo
    #6940

    cvillelady
    Participant
    Post count: 17

    Yes! I’m happy to report that it is now working in both IE and Firefox. I had to remove everything that was suggested in the link that you provided. I really appreciate your assistance.

    #6947

    Anita
    Participant
    Post count: 7409

    Great. A moderator will close this.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

The topic ‘Drop Down Menu Item Disappears on Hover’ is closed to new replies.