Eleven40 Pro editor-style.css not aligning correctly in editor

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Eleven40 Pro editor-style.css not aligning correctly in editor

This topic is: resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Susan 1 year, 3 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #56291

    RobinR
    Participant
    Post count: 10

    Hi all,

    Am using the Eleven40 Pro theme.

    I want to use the styles in my editor, so I copied style.css to editor-style.css and added the following lines:

    html .mceContentBody {
    max-width:810px;
    }

    I placed the file in the correct folder and told TinyMCE Advanced tro use a custom css file for the editor. All fine so far.

    Now when I use the editor, there is a text container that does not align to the left but somewhere in the middle. It should align to the left, and the box should not even be visible. Hard to explain, so here is a screen print:

    Eleven40 Pro editor style not working correctly

    Anybody has any idea?

    Thanks in advance,

    Robin
    Netherlands

    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by  RobinR.
    • This topic was modified 1 year, 3 months ago by  RobinR.
    http://www.dreamdesignsolutions.nl/
    #57560

    Susan
    Moderator
    Post count: 9426

    Closing this thread, as it has been marked as “resolved”.


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Eleven40 Pro editor-style.css not aligning correctly in editor’ is closed to new replies.