Excerpt field issue

Community Forums Forums General Discussion Excerpt field issue

This topic is: resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Susan 7 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #91497

    leelandor
    Member

    Hello. Having an issue with excerpt fields.

    I entered text and a link in the excerpt field of a post. The link’s vanity name (is that what you call it?) is “Read more” and it appears on the front page so that a reader can click it to be taken to the full post. This link is working, however, it is appearing twice! It’s not appearing in the excerpt field or anywhere else in the body of the post itself, so I’m not sure what to do.

    Please check out what I mean here: http://www.leelandor.com/


    Take a look at the two stories below the first main story. This issue isn’t occurring anywhere else. Any help will be appreciated!

    http://www.leelandor.com/
    #100460

    Susan
    Moderator
    Post count: 9426

    As you posted this a while ago, I hope you got your issue resolved. If not, please let me know, and I will take a look (or escalate if I cannot help).

    If it is resolved, please mark it resolved, so that the thread can be closed.

    Thanks!


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

The topic ‘Excerpt field issue’ is closed to new replies.