Feature image issue with GENERATE THEME – Need help

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Feature image issue with GENERATE THEME – Need help

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 1 voice, and was last updated by  webcami 9 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #85185

    webcami
    Participant
    Post count: 52

    I am having a couple issues with the blog page/posts for a client and need help.

    1. http://seattlepridebasketball.com/news/ I do not want excerpt display on the blog page (NEWS) – I want full posts. Under genesis–>theme settings–>content archives, I have “display full content” and no featured image, yet it is displaying that way.

    2. http://seattlepridebasketball.com/new-website-has-launched/
    This post has NO featured image attached but it has an image inserted in the text area and this seems to generate a featured image on the above blog (NEWS) page. I don’t want this to happen.

    3. Something about this configuration is distorting the HEADER on the blog(NEWS) page. http://seattlepridebasketball.com/news/

    Can you please advise to changes in the css or functions file that will help me get this working properly?

    http://seattlepridebasketball.com/news/
    #85611

    webcami
    Participant
    Post count: 52

    IS anyone out there? Still looking for help and wondering if anyone has any idea how to fix this. Sure miss the old forum format. I feel like this one just doesn’t work as well for a community support/collaboration/outreach.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.