Font not displaying correctly in Google Chrome

Community Forums Forums General Discussion Font not displaying correctly in Google Chrome

This topic is: resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Susan 11 months, 1 week ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #74352

    Susan
    Moderator
    Post count: 9255

    I’m assisting someone with a support question for one of the community themes.

    Lobster Two is one of the fonts for the theme. On this site, it’s not showing for me when viewing in Google Chrome, but it is on Firefox and IE. I uploaded a fresh version of the theme, disabled plugins, cleared my cache, but I’m still not seeing Lobster Two on the site (I see it in the stylesheet!)

    Not sure what to suggest next to the gentleman.

    Thoughts?


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

    https://bigpictureweddingvideo.com/
    #74367

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    I am using Firefox and do not see the Lobster Two on your demo, but I can see it in the Demo on Pretty Darn Cute. I matched up the CSS to the Demo and they are exactly the same. Did you modify the Functions or Home file at all?

    #74369

    Susan
    Moderator
    Post count: 9255

    Anita: I was troubleshooting for the user, and installed a completely fresh version of the theme, and didn’t make any changes to CSS, home.php, or functions.php, so I don’t know what’s going on…


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

    #74371

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    That’s really strange. I just sent you an email.

    #74381

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    They have an active SSL Certificate on the site which is rendering ALL pages/posts to have “https” in the address bar. If you remove the “s” and try again – the lettering will show up. They probably need to add in an HTTPS plugin to assist with this. I am using this – http://wordpress.org/plugins/wordpress-https/ on one of my sites. I would recommend “they” install and configure it themselves.

    #74384

    Susan
    Moderator
    Post count: 9255

    Thanks, Anita! Closing as resolved. :)


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Font not displaying correctly in Google Chrome’ is closed to new replies.