Generate Box Badge image is not working

Community Forums Forums General Discussion Generate Box Badge image is not working

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  bdmaidul 1 year, 4 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #40647

    bdmaidul
    Participant
    Post count: 12

    Hi, I have installed the Generate Box plugin ,Everything is ok but Badge image is not showing up.This is my site URL    .Please let me know what should i do now ..

    #40661

    braddalton
    Participant
    Post count: 10261

    I think you need to add the path to the badge image in the settings.


    #43874

    bdmaidul
    Participant
    Post count: 12

    hi braddalton,thanks for your reply.Now Everything is OK ..Any way, Can you please tell me  how to remove  blog posts from displaying on the home page.I don’t want to show any  post on the home page as like you.

    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  bdmaidul.
    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  bdmaidul.
    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  bdmaidul.
    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by  bdmaidul.
    #43970

    braddalton
    Participant
    Post count: 10261

    Go to line 16 of your home.php file and comment out the genesis_loop like this:
    [php]
    //add_action( ‘genesis_loop’, ‘child_grid_loop_helper’ );
    [/php]


    #43983

    bdmaidul
    Participant
    Post count: 12

    hi braddalton,Thanks a lot.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.