Genesis Sample Theme flickers for a bit

Community Forums Forums General Discussion Genesis Sample Theme flickers for a bit

This topic is: resolved

Tagged: ,

This topic contains 8 replies, has 2 voices, and was last updated by  anitac 7 months, 1 week ago.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #80156

    Vajrasar Goswami
    Participant
    Post count: 157

    Am developing on localhost and whenever I refresh the page or click “back” in browser, the whole page flickers.

    By Flicker, I mean it loads default style of each element and returns to normal in a matter of seconds, or sometimes after I do some “event” on the page.

    Ex.

    As soon as I hit refresh, it shows this — https://db.tt/KqMva4wK

    In a second, it starts showing this (or after doing/clicking on the page) — https://db.tt/a60In9u7


    Twitter – Vajrasar

    http://localhost
    #80177

    anitac
    Participant
    Post count: 6991

    I noticed something similar on one of my themes but it was plugin related. Have you deactivated your plugins to see if continues to do that?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #80183

    Vajrasar Goswami
    Participant
    Post count: 157

    I do not have any plugin else then Gravity Forms as I am testing some use of Gravity + CPT stuff. Not even Akismet.


    Twitter – Vajrasar

    #80184

    anitac
    Participant
    Post count: 6991

    I have the Sample loaded in two demos and don’t experience that. Could it be that you are local? Can you possibly install the theme on your hosting account just to see if it still does the same thing?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #80188

    Vajrasar Goswami
    Participant
    Post count: 157

    will do the same. I even used custom css in a separate style sheet and tried calling it before and after the sample child theme stylesheet, but no gain.

    Plus it only happens in chrome. Tried deleting cookies and stuff too.


    Twitter – Vajrasar

    #80190

    anitac
    Participant
    Post count: 6991

    Okay, so it’s a browser issue then. Maybe post a Tweet to #GenesisWP to take a look at this thread.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #80191

    anitac
    Participant
    Post count: 6991

    Check this thread here – http://www.studiopress.com/forums/topic/font-sizing-bug-in-chrome/.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #80194

    Vajrasar Goswami
    Participant
    Post count: 157

    Great @anitac. That solved the problem. Thanks a lot!


    Twitter – Vajrasar

    #80201

    anitac
    Participant
    Post count: 6991

    You’re welcome!


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)

You must be logged in to reply to this topic.