Genesis Simple Edits bug

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Genesis Simple Edits bug

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  tpillars 1 year, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #6390

    mariafernandez
    Participant
    Post count: 18

    I’ve found what I believe to be a bug in the Genesis Simple Edits plugin.

    When I install it and remove the date and footer, it’s fine. It removes them. Unfortunately it also removes the ‘Leave a comment’ link and the icon.

    Without Genesis Simple Edits my comment link and icon do appear on every post.

    Does anyone else have the same problem?

    #6547

    nickthegeek
    Keymaster
    Post count: 751

    Did you edit the post info section? What theme are you using?

    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  nickthegeek.
    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  nickthegeek.
    #6596

    mariafernandez
    Participant
    Post count: 18

    I’m using Balance.

    In the post info section I deleted the date and the word ‘by’.

    I also deleted the footer back to top link, and all the footer credits text.

    The rest was left untouched.

    #9645

    tpillars
    Participant
    Post count: 1

    I’ve also found Simple Edits breaks the .css of the post-comments class in the Executive theme. When activated the gray and red (in this case) and upper-case text transformation go away leaving un-formatted text

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.