Genesis Upgrade Favicon problem

Community Forums Forums General Discussion Genesis Upgrade Favicon problem

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 7 replies, has 5 voices, and was last updated by  PhilMurray 1 year ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #55174

    The Ferryman
    Participant
    Post count: 2

    Since upgrading, the Simple Hook
    Unhook genesis_load_favicon() function from this hook?
    is not working.
    Theme is Prose
    The Favicon showing is Genesis, not the site Favicon.
    ?
    Bruce

    #55194

    braddalton
    Participant
    Post count: 10243

    You could upload a new one and replace the Genesis favicon.


    #55246

    The Ferryman
    Participant
    Post count: 2

    Yes, I could upload a new favicon to every site but that would be overwritten every time there is an upgrade and I would have upload new ones to all sites every time.
    The idea of using themes and hooks, etc. is to save time, not make extra work!
    Anyone know why the update broke the Simple Hook?
    Thanks
    Bruce

    #55253

    braddalton
    Participant
    Post count: 10243

    The plugin was also updated yesterday with the new hooks so maybe you will need to update the plugin.


    #55254

    The Ferryman
    Participant
    Post count: 2

    Thanks Brad, I had already updated the plugin, which didn’t help.
    Regards
    Bruce

    #55835

    radionutrition
    Participant
    Post count: 1

    I have the exact same problem. I was using Multicon – my favicon vanished and the Genesis one showed up. Then reloaded All in One Favicon – no luck. Re-uppped Multicon, no luck. For some reason this update has erased all methods of using my own favicon. What’s the problem.

    http://radionutrition.com

    #56562

    seokomodo
    Participant
    Post count: 2

    I also can’t get my custom favicon to show up on the front end of the site. It does show up in the admin area of WordPress though. I have placed the favicon in the Genesis and the child theme folders as well as the root wordpress folder. No luck.

    #65882

    PhilMurray
    Participant
    Post count: 69

    yep – same here – my favicon shows up in ADMIN but not on the live site.

    any fix for this?

    thanks

    Phil

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.