Gravatar (avatar?) showing generic monster – Balance

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Gravatar (avatar?) showing generic monster – Balance

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  glittergal 1 year, 8 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #6183

    mariafernandez
    Participant
    Post count: 18

    I’m trying to get my picture to show next to my author bio, but all I get is a green monster (I can assure you that’s not me). I’ve got my avatar at gravatar.com, and when I post on mine and other blogs my picture appears. Why not on my blog’s bio?

    My blog is http://www.spanish-bites.com/

    Thanks.

    Maria

    #6569

    nickthegeek
    Keymaster
    Post count: 751

    Please make sure the email address for your user profile matches up with the email address for gravatar.com and also check the discussion settings to make sure teh rating on the avatars will allow your image to show.

    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  nickthegeek.
    • This reply was modified 1 year, 9 months ago by  nickthegeek.
    #6600

    mariafernandez
    Participant
    Post count: 18

    I can confirm that both addresses match.

    My avatar appears on posts and comments, but not on my blog’s sidebar.

    When I go to Settings / Discussion I can get one of the generic avatars as the image shown on my sidebar, but I don’t get the option of choosing my own avatar.

    How do I get my picture to show on my blog’s sidebar? Do I need a plugin or a change in the code?

    #12038

    glittergal
    Participant
    Post count: 15

    I’m having this problem, too. I’ve used the same email addy for both and it appears HERE but not on my blog.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.