Header Goes Transparent in News Theme after 2.0 upgrade

Community Forums Forums General Discussion Header Goes Transparent in News Theme after 2.0 upgrade

This topic is: not resolved

This topic contains 7 replies, has 3 voices, and was last updated by  William 1 year, 4 months ago.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #57195

    dhmercer
    Participant
    Post count: 5

    I have upgraded the framework to 2.0 and now my header is now transparent. Before the upgrade it was the same color as the background… any suggestions??

    http://endtimesresearchgroup.com
    #57203

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    I see this in your CSS:

    #header {
    background: url(“http://endtimesresearchgroup.com/wp-content/themes/news/images/header.png”) no-repeat scroll 0 0 transparent !important;
    }

    Can you tell me if you see it?

    #57218

    dhmercer
    Participant
    Post count: 5

    No I don’t see that… this is what is in my style.css

    #header {
    background-color: #fff;
    border-left: 1px solid #d5d5d5;
    border-right: 1px solid #d5d5d5;
    border-top: 1px solid #d5d5d5;
    min-height: 110px;
    margin: 0 auto;
    overflow: hidden;
    width: 960px;
    }

    #57219

    dhmercer
    Participant
    Post count: 5

    When I look at the file in the editor I don’t see the code, but when I look at it in Firebug I do see the code. I can’t seem to find it in my css file though… any suggestions??

    #57226

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    Then it’s loaded via Appearance > Header. Try resetting that page.

    #57238

    dhmercer
    Participant
    Post count: 5

    That’s what I did. I had to put an image up there then save it, then I did the remove image and it is working fine. Something happened in the framework upgrade to 2.0, before that it was working fine…

    Thanks for your help!!

    David

    #57239

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    Oh, you’re welcome! Glad it’s working for you!

    #57247

    William
    Participant
    Post count: 118

    The same thing happened to me with my Minimum theme. It turned on some transparent image. Turning it off resolved the issue.


Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.