Header image not working

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Header image not working

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  eachdaydeb 1 year, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #4121

    eachdaydeb
    Participant
    Post count: 3

    Hi, can someone please tell me why the image that I’ve uploaded to the header isn’t showing.

    http://test.eachdaydeb.com/

    #4389

    Len
    Participant
    Post count: 23

    Hi eachdaydeb,

    Looking at your style sheet I see you are trying to add the image like this …
    background: ("images/header.png") repeat-x;

    It should read …

    background: url(images/header.png) repeat-x;

    Note the addition of “url”

    Additionally, I tried to view the image directly and get a message that says “This image cannot be displayed because it contains errors”. Try re-editing or re-saving the image.


    #4649

    eachdaydeb
    Participant
    Post count: 3

    thanks, i got the image to show. Any ideas how I make the image a seamless pattern, so that I don’t have those white lines showing?

    #5106

    Len
    Participant
    Post count: 23

    Hi eachdaydeb,

    That’s why small images are normally used if you want it to repeat. With respect to your question about making it seamless, unfortunately graphic design is not one of my strong points. Hopefully someone else can chime in here.


    #5169

    eachdaydeb
    Participant
    Post count: 3

    Thanks, I’ll have a go at changing the size of the image.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.