Help, please. Category and Tags not showing on posts

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Help, please. Category and Tags not showing on posts

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  benjeeno 7 months, 3 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #93861

    krystyn
    Participant
    Post count: 148

    I don’t think I’m missing a genesis setting, but the categories and tags aren’t showing on my posts here: http://www.krizzydesigns-test.com/test1/, but they show on the demo site for the beautiful-pro theme.

    What am I missing? I even looked for a missing code snippet to turn them on with no luck.

    http://www.krizzydesigns-test.com/test1/
    #93867

    krystyn
    Participant
    Post count: 148

    Well, resolved it myself.

    This is in the functions.php file. Needs to be removed, or commented out as I did to test it.

    //* Remove entry meta in entry footer
    //* add_action( ‘genesis_before_entry’, ‘beautiful_remove_entry_meta’ );
    //* function beautiful_remove_entry_meta() {

    //* Remove if not single post
    //* if ( ! is_single() ) {
    //* remove_action( ‘genesis_entry_footer’, ‘genesis_entry_footer_markup_open’, 5 );
    //* remove_action( ‘genesis_entry_footer’, ‘genesis_post_meta’ );
    //* remove_action( ‘genesis_entry_footer’, ‘genesis_entry_footer_markup_close’, 15 );
    //*}

    //*}

    #93900

    benjeeno
    Participant
    Post count: 266

    If your problem is solved please select “Resolved” in the drop down menu of your post.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Help, please. Category and Tags not showing on posts’ is closed to new replies.