Help with Genesis Responsive Slider – Not Working on This Site

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Help with Genesis Responsive Slider – Not Working on This Site

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  alethamcmanama 5 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #92033

    alethamcmanama
    Participant
    Post count: 11

    Hi,

    I have added slider images to this site using the Executive Pro theme, but my images are being cut off when I would prefer they reach all the way across the container area. I do not need the excerpt area and wanted to know if that is something that can be removed so that the whole image shows. I have in the Slider settings that I do not want to show the title or content for excerpts. I thought that would work, but it’s not.

    Website: http://www.salvatoremanzi.com/

    My images are 1140 x 300 px and I changed the settings to reflect this size. I’m pulling in the images from pages that are IDs 2406, 2408 and 2410.

    Is there something else I’m missing. Help!

    Warmly,
    Aletha McManama

    http://www.salvatoremanzi.com/
    #92247

    anitac
    Participant
    Post count: 7032

    Have you tried to regenerate your thumbnails? If not, install this plugin.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #92310

    alethamcmanama
    Participant
    Post count: 11

    I did install the plugin, but nothing happened. Is there something else I need to do with the installed plugin?

    Thanks!

    Aletha McManama

    #92312

    qed2u
    Participant
    Post count: 9

    Your images appear to be 66×280 see http://www.salvatoremanzi.com/wp-content/uploads/2014/02/LifeFlow-660×280.jpg although the container to hold them is bigger. You say they are ( My images are 1140 x 300 px ) but Not showing as this. Try reloading the images for the slider again with the bigger dimensions.

    #92315

    alethamcmanama
    Participant
    Post count: 11

    I will give that a try and see if that helps fix the problem. The original images are 1140 x 300, but something must have happened to them when I uploaded them to the media library. If that doesn’t work, I’ll be in touch!

    Thanks for your help!

    Warmly,
    Aletha McManama

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.