Help with Modern Portfolio theme

Community Forums Forums General Discussion Help with Modern Portfolio theme

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 9 replies, has 3 voices, and was last updated by  wnb 1 year, 7 months ago.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #19906

    wnb
    Participant
    Post count: 30

    I just uploaded the new Modern Portfolio theme.  I can not get it to scroll like a 1 page theme that the demo shows.  It is acting like a multipage theme.  What am I doing wrong?   See it at :   http://www.446.com/Modern

    Thanks for any help

    #19917

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    The URL is not working. Can you post a working URL to your site?

    #19930

    wnb
    Participant
    Post count: 30

    Here you are anitac!

    http://w446.com/Modern/

    I have tried all sorts of things to get it working, I hope you can help me.

    #19931

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    It’s scrolling for me. Why don’t you use import the demo content. Just go to Tools, Import – select the WordPress Importer, install, activate, then browse you desktop for the XML file which contains the demo content.

    #19946

    wnb
    Participant
    Post count: 30

    Anitac:

    Yes, I have already downloaded the XML file.  That is why there are some images.  So I got it to look like the demo but the links to not work.

    It is not scrolling.  In fact if you will click on one of the links you will see that it does not take you to that section of the site, it gives an error message instead.

    I followed the info on how to create the proper menu links to take you to the various sections but it is not working.

    I really appreciate your help.

    Wayne

     

     

    #19951

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    You need to set up the demo content into the areas. I don’t see that in there. I see your own information.

    #19956

    wnb
    Participant
    Post count: 30

    Yes, i can put the demo info in the links and it takes me to the studio press demo site, I need it to take me to my info.  Why can’t I get it to take me to my links etc.

     

    #19971

    wnb
    Participant
    Post count: 30

    anitac, please don’t leave me now!  OK I’m getting everything on the home page but how do I get the links to work from the nav menu on the top right

    Thanks again

    #19973

    Flusel
    Participant
    Post count: 1

    This is the instruction:

    Use the Custom Links meta boxes to include the URLs with the hash mark, changing the URL to your site.

    http://demo.studiopress.com/modern-portfolio#about

    http://demo.studiopress.com/modern-portfolio#portfolio

    (…and so on…)

    You have in your button:

    http://w446.com/Modern/modern-portfolio/#about

    But it should be:

    http://w446.com/Modern/#about

    Try this out, it should work.

    Greetings, T.

    #19978

    wnb
    Participant
    Post count: 30

    Flusel,  you did it.  I knew it was something simple.  I would have sworn that I had already tried that but I guess not.  Thank you very much.

    Wayne

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.