Home Page Widget Issue

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Home Page Widget Issue

This topic is: resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anita 1 year, 5 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #23543

    merpmerp
    Participant
    Post count: 34

    Hello,

    On my home page for http://www.telsolutions.com I am having a problem with Widget 2 and Widget 3 on my Corporate Theme.

    If  you take a look now, you will see the slide show in Widget 3 is lower than everything else.  If I swap Widget 2 and Widget 3 there is no problem, but I would like to have the quote tool in the middle.
    If anyone could tell me what the problem is and how I can fix it that would be excellent.

    Thank you for your help,

    Mark

    #23638

    Anita
    Participant
    Post count: 7340

    Your home-middle-3 widget is not in the same wrap area as the other two widgets.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #23837

    merpmerp
    Participant
    Post count: 34

    Anitac,

    Thank you for that information.  Now, can you tell me how to fix it?

    Thank you,

    Mark

     

    #23840

    Anita
    Participant
    Post count: 7340

    You need to reposition it in your home.php file. It’s in a separate DIV. Try to put it in the same DIV as the others. I can’t really tell you because I don’t have your code.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

    #24061

    merpmerp
    Participant
    Post count: 34

    Anitac,

    First off, when I read your post I was thinking, “wow, what does that mean in English?”.

    However,  you mentioned DIV, so I figured that had to do with something.  So, I went into the second widget and there were what looked like three extra </div>’s there.

    So, I deleted them and everything fell into place!

    Thank you for your help with this!

    Mark

    #24083

    Anita
    Participant
    Post count: 7340

    Ahhh sorry about that, but I am glad you figured it out and it’s working for you!


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

The topic ‘Home Page Widget Issue’ is closed to new replies.