Images in responsive slider do not link to posts

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Images in responsive slider do not link to posts

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  David Chu 1 year, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #52443

    hi,

    we’re using the responsive slider on http://raskedyr.dk/ and for some reason the images in the slider will not redirect to the posts that they represent event though we haven’t winged the ‘do no link’ box in the settings.

    any advice?

    cheers!
    /niels

    http://raskedyr.dk/
    #52454

    David Chu
    Participant
    Post count: 1371

    Hi,
    And welcome from Denmark!

    That’s an interesting problem, and I think I see what’s going on, but not how to fix it from the outside. Your site is at one domain, the first one below. And you have links that point to addresses at the 2nd URL! Finally, I’m seeing site elements, such as images, being pulled from the 3rd domain below! It’s extremely complicated, and may have something to do with the server having trouble with Danish language, such as “æ” and so on.

    http://raskedyr.dk/

    http://skægkærdyreklinik.dk/

    http://xn--skgkrdyreklinik-ylbc.dk/

    So I’m guessing that you’ll need to look at your permalink settings. Other thngs to consider: any special link “rewriting” done by your hosting, or SEO plugins, or things like that. You have a complicated soup you’ve made there!

    Good luck, Dave


    Dave Chu · Custom WordPress Developer – likes collaborating with Designers

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.