Linkedin thumbnail not pulling over

Community Forums Forums General Discussion Linkedin thumbnail not pulling over

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  nutsandbolts 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #65909

    cmbsglobal
    Participant
    Post count: 6

    Not sure if this is a Genesis issue but whenever i share a blogpost in linkedin there is no image appearing. Any suggestions?

    #75475

    nutsandbolts
    Moderator
    Post count: 3104

    Did you get this issue resolved? I know this is an older post but thought I’d check.


    Andrea Whitmer, Owner, Nuts and Bolts Media
    I provide dev and training services for web designers • Find me on Twitter and Google+

    #97434

    RichardNJ
    Participant
    Post count: 21

    I have been having this same problem and can’t find a solution anywhere. I have no problem getting a post image to appear when posting to Facebook, but Linkedin does not pull an image from the post. Very frustrating. Any suggestions would be very appreciative!

    #97571

    nutsandbolts
    Moderator
    Post count: 3104

    I installed the WP Facebook Open Graph protocol plugin on one of my sites and it seems to have fixed the issue on LinkedIn as well as Facebook. Might be worth a try!


    Andrea Whitmer, Owner, Nuts and Bolts Media
    I provide dev and training services for web designers • Find me on Twitter and Google+

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.