Lost on how to fix this

Community Forums Forums General Discussion Lost on how to fix this

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Christopher Harris 1 year, 6 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #31461

    Publishing Editor
    Participant
    Post count: 9

    I don’t know how to best explain this but look at  http://loveengineer.com/how-to-fight-fair-relationships-couples/

    Scroll over the colorful social media icons on the top of the page under the article title. Each one has a bubble, caption box of where you click to share it to a specific social media site. Well it keeps on getting cut off a CSS issue only happening with certain StudioPress sites but not other themes.

    I have seen others frustrated about this on the web but haven’t found a solution to fix it.

    I am using the plugin Flare which so many other wordpress users love but I just can’t get it work in certain Studiopress themes and would love to get working properly. The developers said it is more a CSS thing then them.


    Joanna
    Owner & Publishing Editor of:
    VC-List.com / LoveEngineer.com / NonprofitInformation.com / DailyProperties.com / LoverNotAFigther.com /
    SmallBiz-Resources.com / WhoCaters.com / BioinformaticsDirectory.com /Refined-Life.com / FactBasedHealth.com / FactBasedSkinCare.com / CaliDiet.com

    #31469

    Christopher Harris
    Participant
    Post count: 46

    It is a CSS thing.

    The overflow of the containing box is set to hidden.

    If you edit line 643 of your css:

    Change:

    [css] .entry-content {overflow: hidden;}[/css]

    To:

    [css].entry-content {overflow: visible;}[/css]


    WordPress Consultant and Genesis Developer http://wpattendant.com

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.