Metro Pro & Simple Social Issue

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Metro Pro & Simple Social Issue

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Sandal Marketing 1 year ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #65896

    Sandal Marketing
    Participant
    Post count: 1

    Long time Genesis users and this is the first time we have run into an issue like this.

    On a client site – in the Metro Pro site header widget area, instead of using Simple Social, our client wanted a more colorful social icons are they saw it – no problem. And on the homepage it shows up perfectly: http://www.my-body-by-vi.com/

    On ANY other page though – even thought it was deleted and is the SAME header code (and we have cleared the cache and it has been over 48 hours since this started) – the old simple social icons are showing up in the site header widget area: http://www.my-body-by-vi.com/about/.

    Not sure why? Anyone?

    Thanks so much in advance.

    #66009

    Susan
    Moderator
    Post count: 9306

    Have you tried looking in another browser or on another computer? I’m seeing the same colorful social icons on each page – I’m not seeing the simple social icons anywhere on the site (viewing in Safari)


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

    #66148

    Sandal Marketing
    Participant
    Post count: 1

    Hi Susan –

    Sorry should have posted a comment when we figured it out. It was not a browser issues.

    Thanks.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Metro Pro & Simple Social Issue’ is closed to new replies.