Metro Theme: Background Issues

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Metro Theme: Background Issues

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  theapptimes 1 year, 3 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #31506

    CaraM
    Participant
    Post count: 6

    Just wondering if anyone else has had this issue before…

    I had a background image but the client decided against using it. So I removed  it from the background and deleted from media. I changed the background to color #ccc. But it’s staying white (no color).

    Here’s where I’m using it… http://www.nationwideindustrialsupply.com/blog/

    KTHNXBAI

    Cara

    #31519

    Jon Bellah
    Participant
    Post count: 109

    In your CSS find the body selector. Currently it reads:

    body {
    font-weight: 300;
    }

    Change it so that it reads:

    body {
    font-weight: 300;
    background-color: #ccc;
    }


    Follow me on the Twitters at @JonBellah. I blog about web design, development and a lot about Genesis at CSSForge.com

    #31520

    Jon Bellah
    Participant
    Post count: 109

    Oops, double posted somehow.


    Follow me on the Twitters at @JonBellah. I blog about web design, development and a lot about Genesis at CSSForge.com

    #31555

    CaraM
    Participant
    Post count: 6

    Thanks – but, if my client decides to use a background image, will this over-ride the changes made in the Manage Themes / Header?

    #39315

    theapptimes
    Participant
    Post count: 3

    Hi Team,

    I’m having the same issue too. Added the code as mentioned, but it works only when W3 Total Cache is turned off. When I turn the plugin on again, the background color disappears.

    Could you please advise.

    Regards,

    Eddie

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.