Minimum Pro background image not displaying on mobile devices

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Minimum Pro background image not displaying on mobile devices

This topic is: resolved

This topic contains 5 replies, has 2 voices, and was last updated by  jodzeee 4 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #112133

    kbibelhausen
    Member
    Post count: 8

    I removed the backstretch and added a responsive image using this tutorial

    http://wpbacon.com/tutorials/responsive-image-minimum-pro/

    But when I try and visit my site on my tablet or phone, the main image isn’t displaying. I feel like this has got to be some easy thing I’m missing.

    http://www.kevinbibelhausen.com
    #112191

    jodzeee
    Participant
    Post count: 231

    The only background image I see is on the home page and only a sliver of it at the bottom if I have it open on my big monitor. Not sure what you’re trying to do.

    #112237

    kbibelhausen
    Member
    Post count: 8

    The main large b/w image is fine when it’s opened on my laptop. but when I open it on my phone/tablet the image completely disappears. It just looks like the simple social buttons are moved up. I don’t know if it has something to do with the Media Queries or something else…

    #112241

    jodzeee
    Participant
    Post count: 231

    This is all I see on the home page. I see no image on the other pages.

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/12289996/6-30-2014%206-03-39%20PM.png

    #112261

    kbibelhausen
    Member
    Post count: 8

    https://www.dropbox.com/s/saovka21wkoc1ce/Screen%20Shot%202014-06-30%20at%207.01.19%20PM.png

    That’s interesting… I have this on my computer with the simple social icons below the main picture. The image you posted looks like what I have on my tablet only I can’t see the very bottom of the background image. I’m clueless on how to go about fixing this. Do you have any ideas?

    #112337

    jodzeee
    Participant
    Post count: 231

    Did you get it worked out? Looks like it’s working fine now, including on my iPad and iPhone.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.