Minimum Pro Theme Problems with Video in my columns

Community Forums Forums General Discussion Minimum Pro Theme Problems with Video in my columns

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  anitac 8 months, 3 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #70730

    badtaco
    Participant
    Post count: 7

    Hey guys. There is probably a simple solution to this so thanks in advance if anyone has one here. Im using the Minimum Pro theme and have a page where I’m using some columns. The problem I’m having is I would like to place 2 columns and 2 videos in each column. I can get TEXT in the column just fine but a Video no. All that shows up in the column is the link for the video.

    Any suggestions? Thanks
    Here’s a link to my page: http://www.agentredefined.com/real-estate-marketing-training/

    • This topic was modified 8 months, 3 weeks ago by  badtaco.
    • This topic was modified 8 months, 3 weeks ago by  badtaco.
    #70733

    anitac
    Participant
    Post count: 6991

    Open up the post, click Text and make sure you add the URL in Text Mode. Save it. It should show up as a video.


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.