Minimum Theme Link not Working

Community Forums Forums General Discussion Minimum Theme Link not Working

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Hard Boiled Greg 1 year, 6 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #20306

    stuartmeade
    Participant
    Post count: 11

    I’m using the Minimum Theme to highlight my aerial photography.    Here is the website http://skycamera.net/

    I followed the  Tutorial below to change the button to link to my regular photo website.

    The link works on the homepage but not on my post or my page I created.  Here is the post http://skycamera.net/aerial-photos-elkhart-indiana/

    I’m a code noob and cannot figure out what the issue is here.  Why does it work on the homepage but not on pages or posts?

    Thanks,  Stuart

     

    How to setup the Subscribe Button
    In Minimum there is a subscribe button featured prominently on each page. This is set to # by default. You can set this to any URL you wish by simply editing the page-title.php file. In 6 places you will find this code

    <a class="page-title-button" href="#">

    Replace the “#” in that code with the URL of your choice. Once good use would be for the blog feed URL which is typically something like example.com/feed/

    #20342

    Hard Boiled Greg
    Participant
    Post count: 88

    Hi Stuart,

    It works when I click on it. Is it still not working for you?

    HBG


    Website: Hard Boiled Greg Twitter: @hbgreg

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.