Missing Javascript for slideshows

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Missing Javascript for slideshows

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  anitac 5 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #92782

    mikemueller
    Participant
    Post count: 45

    Working on a site in Magazine Pro that seems to have lost it’s javascript to run slideshows.
    I’m using NextGen Gallery on this page http://coopersaia.com/2-inspiration-point-laguna-niguel/
    which gives me an error
    chrome inspect element error

    So I tried a slideshow using just the standard media uploader for http://coopersaia.com/34352-shore-lantern-dana-point/
    which also gives me an error
    Chrome Inspect Element error

    I uninstalled NextGen, deleted files, installed a fresh version as well as uploaded and overwrote all files for WordPress 3.8.1
    I have not yet touched any of the Genesis or Magazine Pro files.

    Any ideas?

    http://coopersaia.com/
    #92881

    anitac
    Participant
    Post count: 7037

    Have you tried deactivating all the other plugins besides NextGen to see if it starts working?


    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me! | Plus Me!
    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.