Mocha Theme Nav is Broken

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Mocha Theme Nav is Broken

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  lenz 1 year, 2 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #49098

    lenz
    Participant
    Post count: 17

    On my install (http://anachavier.com) the mocha theme’s navigation (the nav is working fine) but it is not in the header bar -unlike the way it is on the studiopress theme demo on the studiopress site… I have the most recent download of mocha and it just doesnt work… Any thoughts? Is there a code snippet i missed or a plugin? It just seems to be incomplete.

    here is the mocha theme demo – http://my.studiopress.com/themes/mocha/

    here is my mocha install – http://anachavier.com/

    And if you dont see it – here are the two side by side – http://anachavier.com/mocha-prob.jpg

    #49102

    Jeremy
    Participant
    Post count: 60

    Hi Lenz,
    You are adding the menu to the primary navigation section.
    Instead after creating your menu go to widgets. Drag the custom menu widget to the header right section.
    This will get it in the place you want.


    If you want to say thanks Follow me on Twitter | My Website

    #50706

    lenz
    Participant
    Post count: 17

    That was what I needed to know – setting up the menu using that widget is not in the setup instructions and really should be. As simple as it was I dont feel that obtuse as when i did set up that widget it was aligning to the left under the site title! Still screwed up!

    Ok so i set the theme up multiple times with fresh downloads each time – i even went through and set it up with the sample data and it was still screwed up on all my installs except one! So moved both the Mocha and Genesis folders to the site where i want it to work and it worked… I had done some minor css editing so removed the copied Mocha and put my edited Mocha in its place and it finally works. There was something in the Genesis theme folder that was not letting the menu function properly…

    Just some weird glitch… Thanks for all the help!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Mocha Theme Nav is Broken’ is closed to new replies.