Nav Drop-Down Problems (BeeCrafty Theme)

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Nav Drop-Down Problems (BeeCrafty Theme)

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  SingDancePlayLearn 2 years, 9 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
  • #22110


    Hi there,

    I’ve set up in the primary navigation menu a series of pages, that I’d like to be able to select from.  I’m using the BeeCrafty theme and the most recent version of Genesis framework and don’t believe I have any plugins that touch the navigation bar (though I have the search bar on the right of the nav bar, from Genesis’ built in options).   I’m using fancy drop-down but it’s even worse when I deselect that… anyway…

    What happens is I hover over or click the menu item and the drop-down shows up, but when I move the mouse cursor down to select one of the sub-menus, the drop-down goes away… sometimes.  I think it depends on how quickly I move the mouse, and/or where it lands, and/or if i leave it there afterwards.  It’s weird and inconsistent and very frustrating from a user experience perspective.

    My guess is that it may be a styling thing, that there’s a few pixels of gap between the menu and the drop-down, so when my mouse goes over it it loses the menu… or something.

    Has anyone experienced this before?  Unfortunately the site is not live yet, it’s just a coming soon page so I can’t show it… but I’m happy to elaborate, paste code, or even set up an account for you…  whatever, to get some help!




    Sridhar Katakam

    In theme’s style.css, comment out or delete

    #nav li ul {
    	margin: 2px 0 0 0;



    Thank you, Sridhar!


    I ended up getting very prompt support from CopyBlogger proper.

    Turns out I had to remove the margin from the above styling, and ALSO had to remove the margin from the below styling:

    #nav .current_page_item ul {
    margin-top: 0px !important; <<– This was at 3px before
    overflow: hidden;

    Closing out the issue.  Really happy with the support!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.