new forum doesn't work for me

Community Forums Forums Forum Bugs and Suggestions new forum doesn't work for me

This topic contains 6 replies, has 7 voices, and was last updated by  Andrea Rennick 2 years ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #2968

    kayache
    Participant
    Post count: 6

    I’m sure this new forum works well for others, but unless I’m misunderstanding it all, perhaps 60% – 80% of the reason I visited is now gone.  I liked reading through problems people that people posted and seeing all of the responses.  It was a great learning tool.  Reading the tutorials and tips is great, but the real learning is done in the threads.  But not anymore with a large portion of the issue discussion going private.  Seems a waste not to leverage that valuable information out to all of us.

    The other thing I liked was visiting my only area of interest – the AgentPress child theme section.  I could read everything that interested me in short order all in one subsection – it was great.  Real estate websites are very unique with IDX issues, etc and the Agentpress forum was one of the few places on the web catering to that market.  It was clearly its own community within the Agentpress community.  Now to see relevant posts now I have to wade through or search all of the other general community posts.  The AgentPress community eliminated in one stroke.

    Should have left all as is and add one-on-one support with ticket threads made public upon resolution if appropriate.

    As is, Definitely not better (for me).  Less valuable; less of a reason to visit.

     

    #3001

    Ron Rennick
    Keymaster
    Post count: 50

    You still have read access to all of the boards you had access to in the old forum & you can continue to look info up there.


    #4057

    mediaguru
    Participant
    Post count: 56

    It appears that all the links are broken from the old forum too: http://www.studiopress.com/support/showthread.php?t=96369

    I get 404 errors when attempting access any of the data from this post….where has it gone ?

    #4066

    Susan
    Moderator
    Post count: 9597

    @mediaguru – are you logged in on the old forum? That thread (and all the forums) works for me.


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

    #4595

    ddunn
    Participant
    Post count: 1

    I’m with kayache. This is a major drop in product value. It’s a sad day for me… :(

    #4763

    nickthegeek
    Keymaster
    Post count: 756

    We can certainly appreciate that change is hard. The forums are now, and will continue to be, a community driven place for users to share ideas and solutions. The official support channel is limited to assisting with issues related to using StudioPress themes.  Topics pertaining to customization of StudioPress themes will be referred to the community forums. We are confident that, over time, the new forums will contain even better information than was previously available since we are able to encourage community members to participate in discussions, offer suggestions, and of course ask questions. This system is here to stay and will ultimately bring the best balance for both our users and our staff.

    #4768

    Andrea Rennick
    Keymaster
    Post count: 1433

    It appears that all the links are broken from the old forum too:http://www.studiopress.com/support/showthread.php?t=96369

    I get 404 errors when attempting access any of the data from this post….where has it gone ?

     

    If you are looking at that thread to figure out how to set up Agentpress… please go to http://my.studiopress.com/ and click the “HOW TO” link.

    That is where the theme setup tutorials live – not in the forums.


    **forum signature**
    If you need technical support for your theme please file a ticket.

    The forums are community based. Staff only monitors the forum for issues relating to the forum itself and to redirect users to where they need to go.

    Twitterholic

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘new forum doesn't work for me’ is closed to new replies.