not getting emails when someone posts a reply

Community Forums Forums Forum Bugs and Suggestions not getting emails when someone posts a reply

This topic contains 4 replies, has 4 voices, and was last updated by  sumoncpi 3 months, 3 weeks ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #66808

    Fabio
    Participant
    Post count: 185

    Hi there,
    I’ve been around this forum since the beginning of the time… and never had this problem.
    Of course I’ve ticked “Notify me of follow-up replies via email” but I’m not receiving any emails…

    Not a big deal but just thought it would be useful to point this out…

    #67364

    cdils
    Participant
    Post count: 421

    Ok, testing this out. :) Sure they’re not ending up in a spam bucket or something?


    Have you been helped in this forum? Pay it forward and answer someone else’s question. I bet you’ll know the answer to at least one question. :)

    I host a weekly Genesis-focused podcast called Genesis Office Hours. I tweet @cdils.

    #85993

    Gary Jones
    Moderator
    Post count: 693

    Apparently, it did :-)


    Changes in Genesis 2.1 – the ultimate guide to every single change in Genesis Framework 2.1, 2.1.1 and 2.1.2 (all 90 of them!) | @GaryJ

    #85995

    Fabio
    Participant
    Post count: 185

    Hi there, it actually works now, it was just a period then it started working again :)

    #111851

    sumoncpi
    Blocked
    Post count: 13

    Never upset when your post increases automatically your skill development.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.