Outreach Theme Logo Image

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Outreach Theme Logo Image

This topic is: not resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  WebMC 9 months, 2 weeks ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #64230

    txrn
    Participant
    Post count: 9

    Hello,

    I have uploaded and replaced the image file logo.png in both the Genesis and the Child Theme(outreach/red)folders. However, the logo still does not appear. I have also turned on the “image logo” in the Genesis theme settings.

    The website is for a client of mine, ZingRealtydotcom.

    I’ve uploaded and replaced logo images in other Genesis child themes before without any problems. I’m not sure what’s going on. I’m hoping someone has some useful advice for me.

    Thanks,

    James

    • This topic was modified 11 months, 1 week ago by  txrn. Reason: wrong url
    • This topic was modified 11 months, 1 week ago by  txrn.
    • This topic was modified 11 months, 1 week ago by  txrn. Reason: wrong url
    • This topic was modified 11 months, 1 week ago by  txrn.
    http://ziprealty.com
    #64233

    txrn
    Participant
    Post count: 9

    I’ve tried to edit this post 3 times to change the url. It’s automatically putting the wrong url. the correct url is zingrealty.com.

    #64290

    txrn
    Participant
    Post count: 9

    I guess these forums are dead…

    #74691

    WebMC
    Participant
    Post count: 3
    This reply has been marked as private.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.