Plugin Conflict with Simple Edits Genesis 2.0 Sixteen Nine

Community Forums Forums General Discussion Plugin Conflict with Simple Edits Genesis 2.0 Sixteen Nine

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  Susan 10 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #56398

    jo
    Participant

    1. Upgraded a pre-existing MultiSite to WP 3.6, Genesis 2.0, added Sixteen Nine Pro Theme and activated on main domain here.
    2. Created new network site here.
    3. Problem: Plugin Conflict with Simple Edits on 1, works fine on 2.
    4. Rolled back to WP 3.5 (current status) – no difference.
    5. Stuck

    *Plugin causes every line of this page to hot link to the new sub domain.

    I can’t figure out why it works on one site, but not the other. Unfortunately I can’t replicate the issue on this site now because it had to go live this morning for a webinar, but I would like to understand and fix the problem going forward if anyone can throw some light on it. Thanks.

    http://www.vosg.us
    #73605

    Susan
    Moderator
    Post count: 9014

    I see you posted this a while back, so I hope you got your issue resolved. If not, come back and check in, and I’ll escalate it for you…


    Susan @ Graphically Designing I offer theme customizations I tweet!
    I’ve taken up the challenge! – help me answer some of the unanswered posts

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.