Post Images Missing with Innov8tive Theme

Community Forums Forums General Discussion Post Images Missing with Innov8tive Theme

This topic is: not resolved

This topic contains 16 replies, has 2 voices, and was last updated by  Anita 1 year, 3 months ago.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Author
    Posts
  • #39773

    Dawn
    Participant
    Post count: 12

    Hi there, would love if anybody has any ideas on this. Just installed Innov8tive theme on a site,  but the actually images within the post are not showing up.

    The featured image only shows on front page and via categories but no images show up whatsoever within the actual posts. Does anybody have any ideas on what might be happening? Can’t seem to find anybody with this similar issue on the forums or elsewhere on the web. Thanks!

     

    http://savingmorethanme.com/
    #39775

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    I am the Support person you are corresponding with for Eight Crazy Designs. Please provide a direct link to a specific page where you do not have images showing up.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #39776

    Dawn
    Participant
    Post count: 12

    Hi, thank you. Here is a link to a post without images http://savingmorethanme.com/2013/04/book-review-duchess/

    #39777

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    Where are the images supposed to be?


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #39779

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    Revealing the code and using Firebug, there aren’t any images on that page, no links or anything.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #39780

    Dawn
    Participant
    Post count: 12

    There should be 6 images in that particular post. The first one is supposed to be directly under the text that reads Enter Today – 4/20 – 5/4!

    #39781

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    Am I corresponding in email with you or the blog owner?


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #39782

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    The links are in correctincorrect – they aren’t pointing to an image. You should use the Text editor on that post and you will see that there isn’t a picture there.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by  Anita.
    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by  Anita.
    #39784

    Dawn
    Participant
    Post count: 12

    You are corresponding with me, not the blog owner, but the graphic designer.

    The images are in fact showing up while I am editing it both in visual mode and the codes are present in text mode also.

     

    #39785

    Dawn
    Participant
    Post count: 12

    Here is the image that is supposed to be showing up first in that post, this is copied and pasted from the text area of the post sample.

    <center><b>Enter Today – 4/20 – 5/4!</b><b>
    </b><a href=”http://litfusegroup.com/campaigns/duchess”> <img alt=”Duchess Susan May Warren Kindle Fire HD Giveaway” src=”http://litfusegroup.com/wp-content/uploads/2013/04/Duchess-KindleFireGiveaway300.png” width=”170″ height=”150″ /> </a></center>

     

    The images are visible when clicking on the upload link for example http://litfusegroup.com/wp-content/uploads/2013/04/Duchess-KindleFireGiveaway300.png

    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by  Dawn.
    • This reply was modified 1 year, 3 months ago by  Dawn.
    #39787

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    I would suggest you delete it and then add it back. I noticed this happening on the latest version of WordPress.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #39788

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    Oh you know what…. that’s not your domain name in that link! They may not allow Image Linking. They probably have their images blocked.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #39789

    Dawn
    Participant
    Post count: 12

    Yes, that was a bad example.. but I confirmed that even the images uploaded directly to the site are not showing up. This isn’t just one post with an issue. .its every single post on the whole blog.. no images are showing up at all within the posts….

    #39790

    Anita
    Participant
    Post count: 7484

    Ok, well I know it’s not the theme. You should contact the hosting company to see how the images folders are set. You indicated that you switched from one theme to another. Try resetting the permalinks. That might help. But contact your host to see if somehow the CHMOD has changed on the file folder.


    When asking for help, please provide a link or screen shot showing your problem!
    Let me help you customize your theme, responsive header, Buddypress, Agentpress or technical issue!
    Visit me here: Cre8tiveDiva.com | Tweet Me!

    #39791

    Dawn
    Participant
    Post count: 12

    Thank you. I did also upload this theme into my draft site and I am having this same issue. Very strange.

    Can you tell me how to reset permalinks? Thank you.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)

The topic ‘Post Images Missing with Innov8tive Theme’ is closed to new replies.