Problem with Enterprise Theme & Home Top#2 Widget

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Problem with Enterprise Theme & Home Top#2 Widget

This topic is: not resolved

Tagged: 

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  marko52 1 year, 4 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #35318

    otakupahp
    Participant
    Post count: 1

    I’m trying to add the responsive slider to “Home Top#2″ sidebar but it seems to have no effect.

    I supposed it goes where wp-cycle slider goes but it didn’t worked.

    The sidebar does nothing?

    Thanks

    #37398

    Andrea Rennick
    Keymaster
    Post count: 1304

    The top right area is not a full widget area, the code needs changing.

    OPen up home.php. Find this:

    Quote:
    echo ‘<div class=”home-top-2″>’;
    if ( function_exists( ‘wp_cycle’ ) )
    wp_cycle();
    echo ‘</div><!– end .home-top-2 –>’;
    echo ‘</div><!– end .wrap –></div><!– end #home-top –></div><!– end #home-top-bg –>’;

    Make it this:

    Quote:
    echo ‘<div class=”home-top-2″>’;
    dynamic_sidebar( ‘home-top-2′ );
    echo ‘</div><!– end .home-top-2 –>’;
    echo ‘</div><!– end .wrap –></div><!– end #home-top –></div><!– end #home-top-bg –>’;

    That’ll make it a widget area that works. ;)


    **forum signature**
    If you need technical support for your theme please file a ticket.

    The forums are community based. Staff only monitors the forum for issues relating to the forum itself and to redirect users to where they need to go.

    Twitterholic

    #38497

    otakupahp
    Participant
    Post count: 1

    I would like to keep the wp_cycle… it’s better to deactivate the second sidebar?

    #42974

    marko52
    Participant
    Post count: 1

    I’m having the same issue.  I can’t get the slider working no matter what I try.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.