Problem with Header, Executive Theme, Header Links to Old Theme

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Problem with Header, Executive Theme, Header Links to Old Theme

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by  AC 1 year, 4 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #54347

    kmurdock333
    Participant
    Post count: 1

    I can’t figure out what is going on with my header area. I have left a 55px gap so you can see that it appears the header is linking back to an old theme that I have deleted. I do not want an image there. I have deleted the old image AND the old theme and yet it still ‘sees’ it in IE.

    Ideas? I’ve exhausted mine!

    The site is: familiesgoguide.com

    Thanks,

    Kathy

    http://www.familiesgoguide.com
    #54391

    Robin
    Participant
    Post count: 151

    Kathy,

    The image is still located in your images folder. You will need to delete or replace it.

    http://www.familiesgoguide.com/wp-content/themes/lifestyle/images/header.jpg


    Need help customizing your website? Let me know at RKW Media.

    I’m taking up The Challenge by answering some of the Unanswered Posts.

    #54426

    kmurdock333
    Participant
    Post count: 1

    Thanks Robin, but I deleted that entire folder/theme a few days ago. I don’t even have it listed as something to delete. I can see it listed in the html . . . not sure what else to try?

    #54441

    Robin
    Participant
    Post count: 151

    Well, that is strange.

    The error appears to be a javascript error in reading the image type. “Resource interpreted as Image but transferred with MIME type text/html”

    I would submit a support ticket to SP or contact your host provider for assistance in fixing/removing.


    Need help customizing your website? Let me know at RKW Media.

    I’m taking up The Challenge by answering some of the Unanswered Posts.

    #54496

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    Let’s check these:

    1) Go to Genesis > Theme Settings – scroll all the way down to the Header box – is anything in there?

    2) Are you using Genesis Simple Hooks? If so, go there and look through all the boxes to see if you can find the code.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.