Problem with widget titles

Community Forums Forums General Discussion Problem with widget titles

This topic is: resolved

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jen Baumann 1 year, 11 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #7679

    adventurecyclist
    Participant
    Post count: 1

    I seem to be having problems with my widget titles.

    Whenever i choose to use them, it puts two backslashes in front of them like this “//”

    so, for example, i have a widget that says “// Subscribe to Daves Travel Pages”

    Anyone else have this, and how do i get rid of these backslashes?

    cheers

    #7719

    Jen Baumann
    Keymaster
    Post count: 444

    I’m going to assume you’re using streamline: http://demo.studiopress.com/streamline/.

    That’s part of the design. It’s the background here:

    [css].widget-area h4 {
    background: url("images/headline.png") no-repeat scroll left center transparent;
    color: #645F5B;
    margin: 0 0 20px;
    padding: 0 0 0 22px;
    text-decoration: none;
    text-transform: uppercase;
    }[/css]


    If you need technical support for your theme please file a ticket.

    The forums are community based. Staff only monitors the forum for issues relating to the forum itself and to redirect users to where they need to go.

    #7721

    adventurecyclist
    Participant
    Post count: 1

    Thanks for the quick response.

    I can see now that it is part of the theme… I was comparing my site to someone else using streamline, where the backslashes dont appear. They must have modified it to remove them, so i guess i will do the same.

    thanks again!

    #7727

    Jen Baumann
    Keymaster
    Post count: 444

    Welcome!


    If you need technical support for your theme please file a ticket.

    The forums are community based. Staff only monitors the forum for issues relating to the forum itself and to redirect users to where they need to go.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

The topic ‘Problem with widget titles’ is closed to new replies.