"Read More" isn't displaying..

Community Forums Forums Design Tips and Tricks "Read More" isn't displaying..

This topic is: not resolved

This topic contains 5 replies, has 3 voices, and was last updated by  YippyMomma 1 year, 6 months ago.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #9243

    rick4him
    Participant
    Post count: 128

    I am using the featured post widget in the top widget area and have it set to show “continue reading” but nothing is showing up. Any thoughts?

     

    Here’s a link to my test site.

    #9260

    Chris Cree
    Participant
    Post count: 147

    Double check your widget settings. Make sure you have it set to “Show Content Limit”.


    #9262

    rick4him
    Participant
    Post count: 128

    Chris, I don’t want it to show the “content limit.”

    I want to show the excerpt  (which is the specific text I put into the excerpt box, typically the first few paragraphs of a post.)

    #9510

    Chris Cree
    Participant
    Post count: 147

    In that case you’re going to have to add some code to your functions.php file. Here’s a code snippet that will do the trick: Genesis Read More Post Excerpts


    #9514

    rick4him
    Participant
    Post count: 128

    Thanks Chris. Where do I stick this code?

    #20535

    YippyMomma
    Participant
    Post count: 89

    Not sure if you figured it out, but you need to insert the code into your functions.php file of your child theme. Just make sure when you copy and paste, you watch out to copy and paste only the code and not the line numbers.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.