Resources with a "?" in the URL are not cached by some proxy caching servers.

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Resources with a "?" in the URL are not cached by some proxy caching servers.

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  ToniLaird 4 months, 2 weeks ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #103540

    ToniLaird
    Member
    Post count: 61

    I’m finding this error in my Pingdom speed test. To be honest I have found this with every theme (not Genesis) I had purchased in the past and usually add this to the functions.php:

    function _remove_script_version( $src ){
    $parts = explode( ‘?ver’, $src );
    return $parts[0];
    }
    add_filter( ‘script_loader_src’, ‘_remove_script_version’, 15, 1 );
    add_filter( ‘style_loader_src’, ‘_remove_script_version’, 15, 1 );

    Before doing this I’d like to check to see if the code differs

    Regards

    Toni

    http://www.tonipress.com
    #104388

    nutsandbolts
    Moderator
    Post count: 3131

    I don’t know of any reason it wouldn’t work with Genesis… Be sure to have FTP access handy just in case it breaks, but it should work just fine. Hope that helps!


    Andrea Whitmer, Owner, Nuts and Bolts Media
    I provide dev and training services for web designers • Find me on Twitter and Google+

    #104389

    ToniLaird
    Member
    Post count: 61

    Thanks Andrea. It works fine ;-)

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.