Responsive probem with site

Community Forums Forums General Discussion Responsive probem with site

This topic is: not resolved

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  netviper 11 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #57512

    netviper
    Participant
    Post count: 24

    Hi all,

    I am having a problem with the responsive code on a site I am working on.

    It seems to be working fine in firefox, but its not working on phones. I have no idea what is wrong.

    The site is: http://173.193.250.32/~enkelson/

    It is a custom theme updated to genesis 2.0 (but not the HTML5).

    Thanks,

    #57899

    Robin
    Participant
    Post count: 296

    Do you have the viewport meta tag in your functions.php?


    // Add Viewport meta tag for mobile browsers
    add_action( 'genesis_meta', 'sample_viewport_meta_tag' );
    function sample_viewport_meta_tag() {
    echo '<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"/>';
    }

    If you started with an existing responsive theme or the sample theme it should already be in there, but if you started from scratch, you might not have included it. If it is in there then I’m sorry, I don’t know. HTH


    I do the best I can with what I’ve got. (say hey on twitter)

    #57901

    netviper
    Participant
    Post count: 24

    Hi Robin,

    It was actually a missing }

    Thank you though for the comment.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.