Seo Settings not generating an H1 tag

Community Forums Forums General Discussion Seo Settings not generating an H1 tag

This topic is: not resolved

Tagged: ,

This topic contains 3 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jen Baumann 1 year, 9 months ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #5182

    funktion
    Participant

    I’ve had this happen a few times lately, and not sure what’s up. In Genesis SEO settings, I’ve got it set to wrap my site title in the <h1> tag, but then renders it in a <p> tag. Anyone have the same issue or any insights to this?

    #5202

    Jen Baumann
    Keymaster
    Post count: 416

    The h1 tag should only be on the home page. All other pages will get a p tag because the page title gets the h1.


    If you need technical support for your theme please file a ticket.

    The forums are community based. Staff only monitors the forum for issues relating to the forum itself and to redirect users to where they need to go.

    #5246

    funktion
    Participant

    It is on the home page, on a few sites I’ve set up lately. Here’s an example - http://ik.earthman.ca/

    #5267

    Jen Baumann
    Keymaster
    Post count: 416

    Home Page is your H1 tag because you’ve set a static page as your home.  That’s expected behavior.


    If you need technical support for your theme please file a ticket.

    The forums are community based. Staff only monitors the forum for issues relating to the forum itself and to redirect users to where they need to go.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.