Simple Social Icons Missing

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Simple Social Icons Missing

This topic is: not resolved

This topic contains 6 replies, has 3 voices, and was last updated by  AC 1 year, 5 months ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #38972

    mschechter
    Participant
    Post count: 1

    Hey guys, any idea why the icons on the simple social plugin would go missing? I tried to uninstall and reinstall the plugin, but haven’t had any luck. I left one up at the bottom of http://bettermess.com. Any suggestions?

    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  Susan.
    • This topic was modified 1 year, 7 months ago by  Susan.
    http://bettermess.com
    #38973

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    Did you move from one server to another by chance? Or from a staging platform to a LIVE website?

    #38975

    mschechter
    Participant
    Post count: 1

    Nope, no major changes that I can think of that would have caused this.

    #38977

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    Can you log into your account using FTP. Go to your Plugins folder, locate the Simple Social Icons folder. Click on Images and tell me if you have 3 sprite images in there.

    #38979

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    I found this on Brian Gardner’s website. He says since you are using the plugin – go to your Style.css and remove the CSS under this header. There’s probably a conflict so remove this and all social media code below it.

    /* Header Social Icons
    ———————————————————— */

    #48883

    KarenLeighBurton
    Participant
    Post count: 19

    I can’t figure out what is going on – its driving me insane… I’ve asked for help i get the same thing some error in java – I don’t do java, understand java etc.

    Im runinning studiopress genesis with the manhattan child theme.

    the plugin works FINE until I make the site “appear” on the route

    so the wordpress url is http://h0m3.unleashyourpractice.com and the site url is http://unleashyourpractice.com – no server move, no move at all of the core files. literally I follow this article from wordpress: http://codex.wordpress.org/Giving_WordPress_Its_Own_Directory (i copy the htaccess and the index.php to the route and make the changes as told in the article linked… EVERYTHING except the simple social icons works…. I NEED help. Client really really really likes that the icons can be her “colors”… I’ve tried everything I can think of.

    –oh – there is no social media section in the child theme css and this has happened on MULTIPLE installs on separate websites where I’ve finally just given up and installed the regular old icons… this client will NOT allow me to use the other.

    #49027

    AC
    Blocked
    Post count: 7712

    I just looked at both sites and see the buttons at the very top right in Firefox.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

You must be logged in to reply to this topic.