Site tagline not showing

Community Forums Forums Design Tips and Tricks Site tagline not showing

This topic is: resolved

This topic contains 6 replies, has 2 voices, and was last updated by  saltire 9 months, 1 week ago.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #85922

    saltire
    Participant
    Post count: 22

    Hi, I’m using the Metro theme but can’t get my site’s tagline to show. Could somebody help with this?

    Thanks

    http://thinkaboutscotland.com/
    #85926

    Ozzy
    Participant
    Post count: 214

    it doesn’t look like the site description has been set in WordPress. can you set that and post back?


    #85929

    saltire
    Participant
    Post count: 22

    Ozzy, thanks for getting back to me.

    I used settings/general to enter the description, is there another way to do it?

    #85932

    Ozzy
    Participant
    Post count: 214

    That should be it. Can you look in your functions file and see if you have something like this in it?:

    //* Remove the site description
    remove_action( ‘genesis_site_description’, ‘genesis_seo_site_description’ );


    #85933

    saltire
    Participant
    Post count: 22

    Yes I have exactly that

    //* Remove the site description
    remove_action( ‘genesis_site_description’, ‘genesis_seo_site_description’ );

    #85936

    Ozzy
    Participant
    Post count: 214

    if you delete that, it’ll show up.


    #85938

    saltire
    Participant
    Post count: 22

    Ozzy, it’s working now. Thanks for taking the time

    Cheers

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)

The topic ‘Site tagline not showing’ is closed to new replies.