Site title missing in browser

Community Forums Forums General Discussion Site title missing in browser

This topic is: not resolved

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  styzer 1 year, 2 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #38119

    styzer
    Participant
    Post count: 85

    Hi all,

    This may have been answered already but I couldn’t find it.

    The site I’m building using Genesis and the Amped child-theme: http://www.supaphilly.com/

    For the life of me I can’t find how to enable the site title/name in the browser (FF or IE). It should be a simple thing, right? I have entered the site title in the Settings, btw. Checked the Genesis theme settings and the SEO settings too. Usually it’s not even something I have to worry about.

    Help anyone?

    Thanks in advance,

    Andre

    http://www.supaphilly.com/
    #38128

    Susan Nelson
    Participant
    Post count: 202

    Hi Andre,

    I see the site title in all the browsers. Were you able to figure it out?


    Susan Nelson | Oh, Hello Designs | Twitter | Facebook

    #38134

    styzer
    Participant
    Post count: 85

    (facepalm)… I have no idea what I did, but you’re right!

    Do you know if there’s a way to take out “Mozilla Firefox” from that space?

    Thank you Susan!

    Regards,

    André

    #38136

    Susan Nelson
    Participant
    Post count: 202

    No problem!

    I don’t think there’s a way to take that out. It doesn’t show on my version of Firefox – are you using the latest?


    Susan Nelson | Oh, Hello Designs | Twitter | Facebook

    #38145

    styzer
    Participant
    Post count: 85

    Oh well, thanks a bunch nonetheless… :)

    Regards,

    Andre

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.