Social Icons Not Showing

Community Forums Forums General Discussion Social Icons Not Showing

This topic is: resolved

This topic contains 2 replies, has 1 voice, and was last updated by  lesdelc 11 months, 1 week ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #58174

    lesdelc
    Participant
    Post count: 4

    I am using WordPress 3.6, Genesis 2.0.1 and Eleven40 pro. I attempted to install Social Icons to show after each post. The icons will show but not on the 1st post. They will show after the 1st post. The social icons are Jamie’s Social Icons. I tried other Social Icons but still had the same problem.

    Wordpress Newbie
    Les campbell

    My website URL is My-Genealogy.org

    #58226

    lesdelc
    Participant
    Post count: 4

    In follow-up to what I posted eariler I disabled Jamie’s Social Icons and tried Greg Rickaby’s code as follows
    Add Social Media Icons To Genesis (Without a Plug-in). Still cannot resolve the problem. Any ideas??

    • This reply was modified 11 months, 1 week ago by  lesdelc.
    • This reply was modified 11 months, 1 week ago by  lesdelc.
    #58301

    lesdelc
    Participant
    Post count: 4

    After trying several social media icon plugins I finally found one that will display on the blog homepage. The plugin that will do the job is Social Sharing Toolkit.

    I agree with Greg Rickaby’s comment to use code instead of a plugin is valid however I could not get his code to work.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

The topic ‘Social Icons Not Showing’ is closed to new replies.