Streamline Theme and WordPress 3.8

Community Forums Forums General Discussion Streamline Theme and WordPress 3.8

This topic is: not resolved

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  nutsandbolts 11 months, 2 weeks ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #78857

    jarrodgalm
    Participant
    Post count: 3

    Hi all,

    My hosting provider automatically updated to WordPress 3.8 and now when I’m creating a post, and trying to insert media, everything seems to be working ok, links, etc. But when I preview the post, the image appears as broken. I can go into the media editor, see the image, edit it, no problems, but then when I look at it in the media gallery, there’s no thumbnail.

    I never had any issues until the update came.

    I’m running the Streamline theme on my site. Anything wonky with WP 3.8 perhaps?

    Thanks in advance for your help.

    • This topic was modified 11 months, 2 weeks ago by  jarrodgalm.
    • This topic was modified 11 months, 2 weeks ago by  jarrodgalm.
    #78887

    nutsandbolts
    Keymaster
    Post count: 3187

    3.8 has worked well for me on all sites so far (and all client sites as far as I know) – try re-saving your permalinks to see if that helps. If not, you may need to consult your host’s tech support to see if they can find the source of the error.


    Andrea Whitmer, Owner, Nuts and Bolts Media
    I provide dev and training services for web designers • Find me on Twitter and Google+

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.